Hyttevelforbundet

Saman for positiv utvikling i Sysendalen.

Hyttevelforbundet

Generalforsamling/ årsmøte 31 mars 2022

Det er innkalt til generalforsamling/ årsmøte i Sysendalen Hyttevelforbund 31 mars kl 1930. Møte blir digitalt.  

Dersom noen hyttelag ikke har mottatt informasjon på epost om dette, så send epost til Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den. så får dere det ettersendt. Det samme gjelder nye lag som ikke er etablert men som ønsker å være med som observatør.

Oppdaterte liste over hyttelag finnes som egen artikkel her, feil meldes på epost.

Les meir

Informasjonsmøte om Løypekjøring

Det er sendt epost til hyttelagene i Sysendalen om et digitalt informasjonsmøte 30 nov kl 1930. På møte vil det bli redegjort for alt arbeid som er gjort inn mot sesongen for å forbedre løypekjøringstjenesten, inkludert innkjøp av nytt utstyr. 

Les meir

Oppdatering av registeret over hyttelagene - des 2021

Vi har en oversikt over de lokale hyttelagene/ hyttevel’ene i Sysendalen men trenger hjelp for å holde det oppdatert. Send oss en epost til Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den. hvis opplysninger på listen under ikke er riktig, eller noe mangler. Vi er også veldig interessert i informasjon om nye lag som er etablert eller under etablering…

Les meir

Om Sysendalen Hyttevelforbund

  • Sysendalen hyttevelforbund er en ideell medlemsorganisasjon av og for velforeningene i Sysendalen og velforeningens hytteeiere.

Les meir

Vedtekter for Sysendalen hyttevelforbund

Vedtekter for Sysendalen hyttevelforbund vedtatt av Stiftelsesmøte 30. mai 2011, revidert i ordinær generalforsamling 13.11.2014.   Vedtekter for Sysendalen Hyttevelforbund.pdf Stiftelsesmøte og generalforsamling Sysendalen hyttevelforbund 30. mai 2011.pdf

Les meir

Gi Grasrotandelen din til Hyttevelforbundet

Dersom du er kunde hos Norsk Tipping, kan du velge at et lag eller forening skal få 5 prosent av din spillerinnsats. Det vil si at dersom du f.eks. spiller Lotto for 100 kroner, går 5 kroner til din grasrotmottaker.

Les meir

Generalforsamlingar

Her finn du oversikt over generalforsamlingsprotokollar

Les meir

Sysendalen på sosiale media.

Follow us

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod.